Voetbalshirts 2023-2024 online kopen


Voetbalshirts 2023-2024 online kopen

.

Voetbalshirts Sale Nederland, Volgens rapporten van UOL (via Daily Mail) heeft voormalig Barcelona-superster Neymar Dani Alves geholpen met juridische kosten door €150.000 te betalen. De legendarische rechtsback, die deel uitmaakte van de gouden generatie van Camp Nou, werd onlangs schuldig bevonden aan verkrachting in een nachtclub in Catalonië. Hij zat sinds januari 2023 vast.
De 40-jarige kreeg een gevangenisstraf van vier en een half jaar, hoewel hij aanvankelijk geconfronteerd werd met een straf van 12 jaar, die door het juridische team van het slachtoffer werd geëist. Volgens het eerder genoemde rapport sprong Neymar Jr, de voormalige teamgenoot van Dani Alves, naar verluidt bij door €150.000 te betalen om te helpen bij zijn juridische kosten.
Neymar Jr Voetbalshirts, De rechtbank beval dat deze fondsen naar het slachtoffer zouden gaan als compensatie voor het veroorzaakte letsel en de schade, wat de uiteindelijke straf verminderde. De superster van Al-Hilal hielp Alves echter niet alleen met geld, aangezien de familie van Neymar ook juridische expertise bijdroeg. Ze zouden een van hun topadvocaten, Gustavo Xisto, hebben geleverd voor de verdediging van Alves. Ondanks de vermindering van de straf kondigde de advocaat van Alves plannen aan om tegen de beslissing in beroep te gaan. Alves heeft consequent zijn onschuld beweerd en beweert dat het intieme moment dat hij deelde met zijn vrouwelijke beschuldiger in de nachtclub wederzijds was.

Comments