Hemmapaketet 2023-24 kommer att släppas i mitten av maj 2023


Hemmapaketet 2023-24 kommer att släppas i mitten av maj 2023

.

UPPDATERING: De första bilderna på den långärmade versionen av Billiga Fotbollströjor Bayern 2023-24 hemmatröja har avslöjats. Det bör avslöjas nästa vecka, med en debut mot RB Leipzig den 20 maj 2023. UPPDATERING: 'Mr Kit' (@ityty23) har delat ytterligare fyra bilder av Bayern Münchens hemmadräkt 2023-24 på sitt Twitterflöde, vilket ger oss en närmare titt på den outgivna designen. Vi kan se Bayerns revolutionerande vita och röda tröja, vilket bekräftar tidigare uppgifter om att detta är en "omvänd arsenal". Adidas Bayern Munich 2023-2024 tröjan innehåller klubbens traditionella färger, men i en annan stil än vanligt. För första gången på decennier använder Bayern München en vit bas och röda ärmar. Logotypen, sidoränderna och kragen är röda, medan adidasranden och ärmsluten är vita. Dessutom står "Red White for Life" skrivet på insidan av kragen. Klubben och dess fans tar det bokstavligt – klubbens regler säger att Bayerns hemmadräkt "bara" får vara rött och vitt.
Minnesota Aurora har lanserat en ny Atlético Madrid hemmatröja från Hummel, kallad ett "instant classic kit" som symboliserar essensen av Aurora, med en grund som lägger en midnattsblå bas och är prickad med charmiga ränder, liknande North Pole Radiant nyanser av ljus. En specialfärgad fyrrandig krage och manschetter ger en extra touch av elegans till denna design. De subtila sublimerade detaljerna höjer satsens taktila tilltalande och kompletterar sömlöst det nydesignade märket och den förhöjda Hummel-logotypen. Med Minnesota-inspirerade element och arbeta hand i hand med lokala partners, fångar tröjan verkligen essensen av regionen.
Real Madrids nya hemmatröja, Juventus släppte även en ny "för-matchtröja" från Adidas. Uppvärmningströjan för säsongen 2023-24 har svarta och vita kritränder - som skapar en grå look - täckt med zebrainspirerade ränder och en logotyp på bröstet i guld. Som en del av adidas engagemang för att bekämpa plastavfall, är denna produkt helt gjord av 100 % återvunnet material, vilket förkroppsligar en av deras många lösningar på deras resa mot en mer hållbar framtid.

76 Views

Comments