Een Norton Ghost 14-Opstartschijf Maken?


Het Norton Ghost 14-softwareprogramma wordt gebruikt om een ​​back-up te maken van de gegevens die op uw harde schijf zijn opgeslagen in het geval van een systeemcrash of een virusinfectie.

.

Dit programma biedt ook een extra functie waarmee u een opstartschijf kunt maken op elke standaard lege cd die kan worden gebruikt om het besturingssysteem van uw computer opnieuw te installeren. Het zal ook alle gegevens op uw harde schijf wissen als die gegevens beschadigd zijn en moeten worden verwijderd.

Als u een Norton Ghost 14-opstartdiskette wilt maken, helpt dit artikel u in enkele stappen. Als u problemen ondervindt terwijl u ze volgt, kunt u gerust het Norton ondersteunings nummer  +32-25884434 bellen en de professionals zullen u helpen bij het oplossen van uw probleem.

Stap 1: Schakel uw computer in en plaats de Norton Ghost-installatieschijf in het cd- of dvd-station van uw computer. Vervolgens verschijnt er een nieuw venster op het scherm, klik op "uitvoeren" en volg de instructies die op het scherm verschijnen om het programma te installeren.

Stap 2: Verwijder vervolgens de cd uit uw computer en plaats een lege cd of dvd in het station.

Stap 3: Dubbelklik op het Norton Ghost 14-pictogram en wacht tot het programma is geladen. Klik vervolgens op "Taken" die in het linkervenster worden weergegeven. Klik vervolgens op de optie die zegt "Maak herstelschijf".

Stap 4: Klik vervolgens op “Volgende” en vervolgens op “Automatisch” en dan weer op “Volgende”.

Stap 5: Klik op "Bladeren" en kies vervolgens de locatie van uw herschrijfbare cd- of dvd-station. Klik op "Volgende" om het proces voor het maken van de opstartschijf te starten.

Dit waren de stappen om u door het hele proces te leiden. Als u daarbij een probleem ondervindt, kunt u de Norton klantenservice Belgie, contact opnemen met België helpdesk nummmer +32-25884434 en zij zullen u helpen.

BORN

Comments