Hoe Een Probleem Met Een Norton Beveiliging scertificaat Op Te Lossen?


Soms geeft Norton Security een beveiligingscertificaatfout weer wanneer u webmail of andere beveiligde websites opent.

.

Deze foutmelding geeft aan dat het beveiligingscertificaat voor de website die u wilt bezoeken niet beschikbaar is of dat het niet kan worden geverifieerd en dat u de site niet kunt bekijken. Dus als u met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd en uw Norton beveiligings probleem wilt oplossen, helpt dit artikel u daarbij.

We zullen enkele stappen volgen voor het hele proces en als u daarbij een probleem tegenkomt of als u ergens vastloopt, kunt u op elk moment contact opnemen met het Norton Klantenservice en de bekwame professionals zullen u tijdens het gesprek begeleiden.

  • Stap 1: Open uw Norton Live Update en voer het programma uit op uw computer. Hier ziet u de laatste updates van uw Norton-software.
  • Stap 2: Open uw internetbrowser en selecteer vervolgens "Extra" en vervolgens "Internetopties" en klik vervolgens op het tabblad 'Geavanceerd'.
  • Stap 3: Vervolgens ziet u een "Beveiligingtabblad" klik erop en vink vervolgens het vakje aan naast "Controleren op intrekking van servercertificaten". Klik vervolgens op "Toepassen" en vervolgens op "Ok". Daarna moet u uw computer opnieuw opstarten.
  • Stap 4: Voer vervolgens een volledige scan uit op uw computer met behulp van het Norton-beveiligingsproduct. Klik na de scan op "Geïnfecteerde bestanden opschonen".
  • Stap 5: Probeer nu die websites te openen waarop u problemen had. Uw probleem met het beveiligingscertificaat is nu opgelost.

Dit waren enkele eenvoudige stappen om u te begeleiden bij het oplossen van een Norton Security-probleem. Als u problemen ondervindt tijdens het volgen van deze stappen, kunt u op elk moment contact opnemen met Norton technische ondersteuning Belgie nummer +32-25884434 en uw oproep zal worden beantwoord door technische professionals die u zullen helpen bij het oplossen van uw probleem.

Born

Comments