Hoe Trojan.Zbot Te Verwijderen Met Avast Antivirus 2017?


Trojan.zbot is ook bekend als het Zeus-virus, het is een Trojaans paard dat een virus op uw pc installeert en vervolgens probeert vertrouwelijke informatie te stelen.

.

Het trojan-virus downloadt de configuratie-updates en bestanden van internet. Het is van invloed op de besturingssystemen Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10. Het Trojan.zbot-virus schaadt de privacy van de computer en verwijdert de beveiliging snel. Neem contact op met Avast ondersteuning België als u problemen ondervindt die worden veroorzaakt door het Trojan.zbot-virus.

Volg De Onderstaande Stappen Om Het Trojan.Zbot-Virus Permanent Te Verwijderen

Stap 1: Schakel eerst het herstel uit als u een Windows-gebruiker bent. Hiervoor moet u het dialoogvenster Systeemeigenschappen starten en op het menu Start klikken, klik met de rechtermuisknop op Deze computer en klik op eigenschappen. Tik op Systeemherstel en klik op Systeemherstel uitschakelen. Klik nu op toepassen en vervolgens op Ja en klik op OK om de wijzigingen op te slaan.

Stap 2: Start nu het antivirusprogramma door de update-optie te kiezen en voer de volledige systeemscan uit. Verwijder vervolgens het virus dat door het antivirusprogramma is gedetecteerd.

Stap 3: Vervolgens moet u op het menu Start klikken of Regedit typen in de startzoekopdracht en op enter drukken, het zal de register-editor starten.

Stap 4: Daarna moet u op de huidige gebruikersoptie klikken en de softwaremap/Micorosoft-map uitvouwen. Nu moet u op de toepassingslink voor het gebruikersprofiel klikken en op verwijderen klikken.

Stap 5: Verwijder vervolgens alle vermeldingen die op het scherm verschijnen door door de vermeldingen te navigeren. Als u de vermeldingen niet kunt verwijderen, belt u het Avast klantenservice nummer Belgie +32-25884434.

Stap 6: Nu moet u dubbelklikken op elk item dat op het scherm verschijnt en de oorspronkelijke waarde invoeren die in het vak "Waardegegevens" verschijnt.

Stap 7: Ten slotte moet u de Register-editor sluiten en Systeemherstel inschakelen.

Born

Comments