Avast Lost Bug-Blokkerende Programma’s Op Die In Windows 10 Kunnen Worden Gestart?


Er is een bug opgelost in AVG- en Avast-beveiligingstoepassingen die registersleutels instelden die ervoor zorgden dat toepassingen niet in Windows 10 konden worden uitgevoerd.

.

Afgelopen week begonnen Windows 10-gebruikers te klagen dat ze Microsoft Office en andere toepassingen in Windows 10 niet konden starten. Toen ze dit probeerden, kregen ze een bericht te zien dat leek op “Windows kan ‘C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ root \ Office16 \ WORD.EXE’ niet vinden Avast-account, zodat u op ons kunt klikken, Avast telefoonnummer.

Zorg ervoor dat u de naam correct heeft getypt en probeer het opnieuw, “zoals hieronder weergegeven:

  • Hoewel aanvankelijk werd gedacht dat het een cumulatief updateprobleem van Avast of Windows 10 was, werd bevestigd dat het probleem werd veroorzaakt door Avast- en AVG-programma’s die op een computer waren geïnstalleerd.
  • Een onderdeel van de AVG / Avast-beveiligingssoftware zorgt ervoor dat registervermeldingen voor Image File Execution Options worden gemaakt voor verschillende toepassingen die toepassingen zouden starten via een filter dat verwijst naar C: \ Program Files (x86) \ AVAST Software \ Avast Cleanup \ autoreactivator.exe .
  • Een recente update heeft iets in dit filter gebroken waardoor de programma’s niet konden worden gestart.
  • Dit probleem is niet de eerste keer dat het zich voordoet met de software van Avast. Mensen hebben dezelfde bug gerapporteerd met de Autoreactivator.exe sinds 2017.
  • Volgens een bericht op de Avast-forums is er een automatische update uitgebracht die het probleem oplost. Avast heeft ook een URL verstrekt om deze fix nu te downloaden.

Bij het volgen van deze stappen komt het wel eens voor dat je niet altijd het gewenste resultaat hebt behaald, dit komt doordat je in het midden een verkeerde stap zet. Maak u in dergelijke omstandigheden geen zorgen, u kunt voor elke vorm van hulp contact opnemen met het Avast klantenservice telefoonnummer Belgie +32-460240028.

 

Source

Comments