Komplet za Liverpool 23-24 v gosteh bo predstavljen julija 2023


Komplet za Liverpool 23-24 v gosteh bo predstavljen julija 2023

.

To je gostujoča majica Otroški nogometni dresi Liverpool FC za sezono 2023-24. Gostujoči komplet Nike Liverpool FC 2023-24 združuje belo in zeleno s črnim logotipom. Uradne barve so "bela/zelena iskrica/črna". Edinstvenost gostujočega dresa Liverpool 23-24 je dizajn. Gostujoči dres Nike Liverpool 23-24 ima belo-zeleno grafiko v različnih odtenkih, ki jo navdihuje 90. leta. Pravzaprav ima dizajn četrtinski videz in linije, ki jih je navdihnil ikonični dres Liverpoola v gosteh 1995–1996. Gostujoča majica Nike Liverpool 2023-24 ima črn ovratnik in manšete. Popoln videz domačega kompleta Nike Liverpool 23-24 vključuje črno-bele kratke hlače in belo-zelene nogavice. Videli bomo tudi drug par belih kratkih hlač v konfliktu. Nike Liverpool 23-24 gostujoči komplet bo na voljo julija 2023.
Nogometni dresi kompleti za otroke Newcastle United bo ohranil znani videz za prihajajočo sezono Premier League 2023-2024 in se je znova odločil za uporabo rdečih številk na svojih majicah. Kljub uvedbi posodobljene pisave dresov za sezono 23-24 Premier League ponovno ponuja samo pet različnih barv pisave dresov, Newcastle pa se je odločil za rdečo različico, podobno kot v prejšnji sezoni. Zlata različica pisave je bila ustvarjena za posebno izdajo 'Champions 23'; ni na voljo za redne ekipe Premier League. Tako bodo dresi Newcastla za domačo ligo vsebovali rdeče številke, ki so postale sinonim za klub. Še vedno pa niso znane podrobnosti o dizajnu dresa lige prvakov Newcastla. UEFA, vodilni organ evropskega klubskega tekmovanja, bo verjetno zahtevala polje na zadnji strani majice za številke igralcev. V tem primeru se lahko barva pisave razlikuje, pri čemer so najverjetnejše črna, bela ali zlata. Rdečo barvo, ki se uporablja v dresih Premier League, bi lahko uporabili tudi v različici Lige prvakov. Vam je všeč rdeči napis Newcastle Uniteda v Premier ligi? Sporočite nam v komentarjih spodaj.
Prve slike pristne 'igralske' izdaje gostujočega dresa Nogometni dresi Tottenham Hotspur 2023/24 so se pojavile (veliko zahvaljujoč PFJ) in ima enako osupljivo prelivajočo se značko kot replika. Popolnih fotografij dresa "player's edition" pa še ni. Gostujoči dres Nike Tottenham Hotspur 23-24 sezone je prvi dres v zgodovini kluba z logotipom v mavrični barvi. Bleščeči logotipi niso nič novega za drese Nike. Uporabili so jih že za komplet za prvenstvo UEFA za ženske v Angliji 2022 in dres Barcelone 21-22 v gosteh. Barvi gostujočega dresa Nike Tottenham Hotspur 2023-24 sta temno modra in svetlo vijolična (»Navy« in »Purple«) s hologramom logotipa (mavrične barve). Nike je za gostujoči dres Tottenham Hotspur sezone 2023-24 sprejel klasičen polo ovratnik. Na zadnji strani pod ovratnikom je poseben logotip ⓉⒽⒻⒸ.

59 Views

Comments